police.hu | 2022.11.14. 14:00
Közös ellenőrzést tartottak az utakon a balatonalmádi és várpalotai rendőrök (videó)
A közlekedési ellenőrzés során a rendőrök összesen 36 személlyel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, tettek feljelentést, illetve alkalmaztak figyelmeztetést.

A Balatonalmádi és a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai november 11-én közös ellenőrzést tartottak az illetékességi területükön lévő közutakon, amelynek célja a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésbiztonság javítása volt.
A közös akció elsősorban azon járművezetők kiszűrésére irányult, akik a személyi sérüléses közlekedési balesetek létrejöttében vezető szerepet játszó jogsértéseket követték el.

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

A két rendőrkapitányság egyenruhásai 18 sebességtúllépést elkövető személlyel szemben intézkedtek, további két sofőr a vasúti átjáró tilos jelzésén való áthaladás miatt közigazgatási bírságot, kilenc autós kisebb fokú szabálysértések miatt helyszíni bírságot kapott.
Három sofőr ellen szabálysértési, míg egy ellen büntetőfeljelentést tettek a járőrök. Három járművezető figyelmeztetésben részesült az elkövetett szabálysértése miatt.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: police.hu
nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva