2019.08.08. 20:00
Mindenki jól érezte magát a színházi programon Almádiban
A Veszprémi Petőfi Színház Carpe diem címmel két turnusban szervezett tábort 13–16 éves fiataloknak Balatonalmádiban, a Magtár Rendezvényközpontban. A második turnus hétvégén ért véget.

Az egyhetes programban a fiatalok foglalkoztak a tinilélekkel, tinihittel, az érzékenyítő napon illem- és magatartás-szakértő adott tanácsokat. Két napig a Veszprémi Petőfi Színház volt a központi helye a foglalkozásoknak. A fiatalok többek között elsajátították a színpadi beszédet, magatartást, színpadi helyzeteket gyakoroltak, felfedezhették az intézmény titkos helyeit is.

A táborozók között voltak olyanok, akik korábban jártak már a Veszprémi Petőfi Színházban, előadásokban szerepeltek, mások viszont most először ismerkedtek az intézménnyel. Mindnyájan élményekkel gazdagodva tértek haza, valamennyien élvezték az együttlétet.

A búcsúzó fiatalok az egyhetes program végén többek között úgy fogalmaztak, ez volt életük legjobb tábora. Tartalmas, élménydús, hasznos hét volt, mondta egyikük, egy másik táborozó közölte, hiányozni fog neki a tábor, a táborozók, előadók. Vidámmá tettek minket, állította az egyik fiatal, egy másik pedig úgy fogalmazott: „ennyire nyitott még nem voltam soha, ebben a táborban gazdagítottak bennünket”.

Tökéletes tábor volt, örökre emlékezni fogok rá, mondták többen is. Minden élvezetes volt: a színházi napok, az előadók, a változatos programok, melyek a képességeiket fejlesztették.

Több résztvevő megfogadta, ha lesz hasonló tábor jövő nyáron is, újra jelentkezik, visszatér.

Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva