Balatonalmádi Strandröplabda Bajnokság
Helyszín Balatonalmádi,
Időpont
Nyaralj aktívan a Balatonnál! Mérjük össze tudásunkat Balatonalmádi első nyílt nevezésű strandröplabda-bajnokságán!

Balatonalmádi idén először rendezi meg a nyílt nevezésű strandröplabda-bajnokságát. A verseny július 8-án és 9-én kerül megrendezésre a Wesselényi strandon. A verseny célja, hogy a helyi arcok és a távolabbról érkező játékosok is összemérhessék tudásukat a röplabda terén.

A bajnokság női, férfi és vegyes páros mérkőzéseket is tartalmaz. A nevezés díja 3000 Ft, amely nem tartalmazza a strandbelépő árat. A versenyen való részvételhez szükséges a regisztráció, amelynek határideje július 3. A regisztrációval a játékosok elfogadják a versenykiírást és a verseny házirendjét.

A verseny lebonyolítása a jelentkező csapatok számától függ. A mérkőzések szettjei 21 pontig tartanak, amit két pont különbséggel kell megnyerni. Ha 10 vagy annál kevesebb csapat jelentkezik, a csapatokat csoportokba osztják és a csoport első két helyezettje jut az elődöntőbe. Ha 10 vagy annál több csapat jelentkezik, akkor csoport mérkőzések vannak, ahol mindenki megmérkőzik mindenkivel 1 szettben, melynek pontszáma 11.

A torna szervezői kiemelten figyelnek a sportszerű viselkedésre és a verseny alatt készülő kép- és videófelvételek használatára is szigorú szabályok vonatkoznak.

A regisztrációval a versenykiírást elfogadjátok.
A nevezés díja a strandbelépő árát nem tartalmazza
Elérhetőség: +36702803145, almadistrandroplabda@gmail.com
Bognár Balázs

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva