Futóverseny
Helyszín Balatonalmádi, Somfa utca 24
Időpont
Csatlakozz a nyár egyik legjobb futóeseményéhez a Balatonnál! Gyerekeknek, felnőtteknek, kezdőknek és profiknak egyaránt!

A Marathon Tömegsport és Környezetvédő Egyesület Várpalota és Térsége nagy sikerű nyári eseményét, a Köcsi-tó futóversenyt, idén július 15-én, szombaton tartja meg Balatonalmádi-Káptalanfüreden.

A versenyközpont a Köcsi-tó partján lesz, ahol 10 órától indulnak a rajtok. Az esemény több különböző futótávot kínál: a gyerekeknek 1 km-es és 2 km-es távokat, míg a felnőtteknek 7 km-es, 13 km-es, valamint 7+6 km-es váltó távokat.

A pálya a versenyközpont körüli füves részen kívül kis forgalmú aszfaltutakon vezet, lenyűgöző balatoni panorámát kínálva a résztvevőknek. A verseny szintideje nincs, így a távok gyalog is teljesíthetőek.

A verseny után minden résztvevőt frissítőkkel és hideg sörrrel vár a szervező. Az eredményeket kategóriánként hirdetik ki.

Az előnevezési díj 3800 Ft/fő, míg a helyszínen a nevezés 6000 Ft/fő. 18 év alattiak számára az esemény ingyenes. Az előnevezés online történik.

ELŐNEVEZÉS ITT! (Határidő július 11.)

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva