Ingyenes szabadtéri mozi
Helyszín Balatonalmádi, Szabolcs utca 29
Időpont
Nyár, Balaton, csillagok és az ABBA zenéje – élvezd a balatoni éjszakát egy fergeteges szabadtéri moziesttel! Július 8-án, Balatonalmádiban!

Egy csipetnyi Görögország, a Balaton partján: Balatonalmádi ad otthont a következő szabadtéri mozi élménynek ezen a nyáron. A filmrajongók, a nyári éjszakák élvezői és a musical szerelmesei számára izgalmas és fergeteges este várható július 8-án.

A vetítés helyszínét a Budatava tömbbelső környéke biztosítja, ahol a világsikerű „Mamma Mia!” című musicalt vetítik. Egy csodálatos este vár ránk a csillagok alatt, amelyen az ABBA legismertebb dalait hallhatjuk Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan és Colin Firth előadásában. Az estét a dalok, a nevetés és a szerelem tölti majd meg.

Az esemény díjmentesen látogatható. A vetítés esti 8 órakor kezdődik, de érdemes korábban érkezni, hogy a legjobb helyeket le tudjátok foglalni.

Ez az esemény tökéletes alkalom arra, hogy a barátokkal, a családdal vagy a párunkkal eltöltsünk egy különleges estét a balatoni nyaralásunk alatt. A csillagok alatt, a nyári szellőben hallgathatjuk a világhírű zenekar slágereit, miközben az izgalmas történet bontakozik ki előttünk.

Nehéz lenne jobb programot találni a balatoni nyaralásunk egyik estéjére, mint ez a szabadtéri filmvetítés. Ne hagyd ki ezt a különleges élményt!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva