OLÁH IBOLYA - NEM ADOM EL
Helyszín Balatonalmádi, Thököly utca 1
Időpont
Oláh Ibolya fúvós szekcióval kiegészülő nagyzenekari koncertje a minőségi zenei élmény mellett hűen tükrözi az előadó és a zenekar közti tökéletes harmóniát, amelynek a közönség is a részesévé válik.

Oláh Ibolyát 2004-ben, egy tehetségkutató döntőseként ismerhette meg az ország. Azóta 5 nagylemeze jelent meg, melyből 2 platinalemez lett, emellett több más rangos díjat is magáénak tudhat. 2022-ben új albummal tért vissza, “Nem adom el” címen, Alkotótársai Födö Sándor, Atrisjus díjas zeneszerző, valamint Hegyi György dalszövegíró (Emil.RuleZ!) voltak.

 

 

Oláh Ibolya fúvós szekcióval kiegészülő nagyzenekari koncertje a minőségi zenei élmény mellett hűen tükrözi az előadó és a zenekar közti tökéletes harmóniát, amelynek a közönség is a részesévé válik. A repertoárban megtalálhatóak épp úgy a líraibb, mint az energikusabb dalok. A nagyzenekari felállásban felcsendülnek többek között “A szerelemnek múlnia kell” és az “Édes méreg”, “Nem kell” mellett 2022 új slágere, a “Nem adom el!” nagyzenekari változata, valamint magyar és nemzetközi slágerek feldolgozásai is. Vidám, lendületes műsor, amely a hazai kínálatban mindenképpen a legkülönlegesebb élményt nyújtó produkciók közé tartozik. Sajátos életútja, hangja, személyisége egyedei, kuriózum a magyar könnyűzenei életben!

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva