SUP Naplemente Túra
Helyszín Balatonalmádi,
Időpont
Izgalmas naplemente SUP túrával fűszerezd meg balatoni nyaralásodat! A vízen csodálhatod meg a szürkületbe boruló Balatont!

Azok számára, akik szívesen élveznék a balatoni naplementét egy SUP deszkáról, a SUP Station különleges programot kínál minden este 19:00-tól 20:00-ig. A naplemente túra a Wesselényi strandról indul és a résztvevők segítőkész túravezetővel fedezhetik fel a szürkületbe boruló Balatont.

A túra nyújtotta aktív kikapcsolódás ideális választás mindazok számára, akik szeretnek a vízen lenni, legyenek teljes kezdők vagy már tapasztalt SUPosok. A program keretében rövid evezés technikai oktatást is biztosítanak, hogy mindenki komfortosan érezze magát a vízen.

Az 5000 Ft-os részvételi díj magában foglalja a programot, az oktatást és a SUP deszka használatát. A túra előzetes bejelentkezés alapján látogatható és a SUP Station a Wesselényi Strand főbejárat felőli oldalán található. A program minimum 3 fő bejelentkezése esetén kerül megrendezésre, és az időjárási viszonyok függvényében a programváltozás jogát fenntartják.

 

Időtartam: 60 perc, 19:00-20:00 között
👉 Infó és bejelentkezés:
Oldalunknak küldött Facebook üzenetben!
☎️ A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, várunk sok szeretettel!
A SUP Station a Wesselényi Strand főbejárat felőli oldalán található, a napi belépőjegy megvásárlásával tudtok bejönni, ami az esti órákban kedvezményes.
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva