Vegán vásár
Helyszín Balatonalmádi, Baross Gábor út 2
Időpont
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fesztivál. Balatonalmádi vegán éttermének icike-picike “főterén” gondoltak egyet, és belevágtak életünk első, a térség úttörőjének számító vegán - és újrahasznosítási témájú fesztiváljának szervezésébe. Mivel az istenien sikerült, kitalálták hát, hogy legyen vásár is belőle.

Havi legalább egy alkalommal (ha nem kettő), vonuljanak ki vegán étel- és italkészítők, termékgyártók, kézművesek, ékszerészek, “A” vegán borász, hogy hagyományt teremtsenek. Hogy együtt teremtsenek hagyományt. A jövőnkért.

Látogass hát el 2019. szeptember utolsó vasárnapjának vegán piacára Balatonalmádiba, ahol nem csak új csecse-becséket, de finomságokat is beszerezhetsz délelőtt 9:00 és délután 14:00 óra között.

Részt vesznek a rendezvényen többek között:

Batátapástétomék, Lengyel Zsuzsi a kerámiáival, Mirc-a kedvenc ékszereimmel, Mycreative.eu-a másik kedvenc ékeszerészem, Gyukli Pncészet, Greenbiotic-környezetbarát tisztítószerekkel, Viblance-kedvenc granoláimmal, Moonverzum-a tudatosság poharai kristályokkal és bemutatkozik a Highler Kft. újrahasznosított termékeivel.

Lesz ökotáska színezés, főzés, receptkönyv sorsolás, kóstoló, jó hangulat és csodás őszi napsütés is!

Közzétette: Balatonalmádi Város – 2019. szeptember 10., kedd

 

Nyitókép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva