Villamustra Balatonalmádiban
Helyszín Balatonalmádi, Városház tér 4
Időpont
Merülj el Balatonalmádi történelmi hangulatában! Fedezd fel a város csodás villáit és titkait a Villamustra programon!

Balatonalmádi, a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme, nemcsak strandjaival és lenyűgöző panorámájával hívogatja a nyaralókat, hanem a történelmi nyaralóival és villáival is. A város sokszínű történelmét és építészeti örökségét ismerhetik meg közelebbről azok, akik részt vesznek a 2023. július 4-én este 18:00 és 20:00 között megrendezésre kerülő Villamustra sétán.

Az interaktív időutazás során a résztvevők betekintést nyerhetnek a város kevésbé ismert emlékeibe, bepillantást nyerhetnek a történelmi villaépületekbe, és megtudhatják, hogy a Balaton vizét eredetileg nem fürdőzésre használták. A történetmesélés mellett a sétálók a domboldalra is felmászhatnak, hogy jobban szemügyre vegyék az építészetileg kiemelkedő villákat. A programot a szervezők egy helyi kuriózummal is színesítik, amely meglepetést ígér a látogatóknak.

A Villamustra nemcsak a történelem szerelmeseinek kínál felejthetetlen élményt, hanem mindazoknak, akik szívesen töltik szabadidejüket a természetben, és élvezik a balatoni panorámát.

Találkozási hely: Tourinform előtt (Balatonalmádi, Városház tér 4.)
Útvonal: Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár – Bajcsy-Zsilinszky utca – Petőfi Sándor utca – Mikszáth utca – Baross Gábor utca – József Attila út – Szökőkút
Séta hossza: 2,5 km
Séta időtartama: 2 óra
Séta nehézségi foka: könnyű
Javasolt öltözet: időjárásnak megfelelő
Parkolás: ingyenes parkoló a Tourinform előtt (a séta kiindulási és egyben végpontjánál)
Részvételi díj: 3900,-Ft, gyermeknek 6 éves korig ingyenes, 7-14 éveseknek 2900,-Ft, az online regisztrációval egy időben fizetendő.
REGISZTRÁCIÓ: https://turajo.jegy.hu/
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva