Sziluett Sportközpont
Helyszín Balatonalmádi, Baross Gábor út 18
Telefonszám
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 20:00
kedd 08:00 - 20:00
szerda 08:00 - 20:00
csütörtök 08:00 - 20:00
péntek 08:00 - 20:00
szombat zárva
vasárnap zárva
Digitális kijelzésű ricochet fallabda pálya várja a sportolni vágyókat. 

Egy szenzációsan új ütős sport. A Ricochet egy új ütős sport, napjaink aktív, egészségtudatos generációjának. A pálya, a labda és az ütő úgy egészítik ki egymást, hogy a játékosok rövid időn belül nagy játszmákra képesek, így szórakozás közben növelhetik kardiovaszkuláris fittségüket.
A Ricochet pályán a játékosok már tíz perc után érzik, ahogy dolgozik a tüdejük és gyorsabb a szívverésük. Orvosi kutatások kimutatták, hogy rendszeres félórányi gyakorlás segít megőrizni és fenntartani a fittséget.

A Ricochet ütő nagyon könnyű, csökken a kézfej, a kar és az izületek sérülésének kockázata. A nők és a gyerekek is azonnal megérzik, mennyire kényelmes egy Ricochet ütővel játszani.
A Ricochet pályán ütők és labdák széles választéka található.
A Ricochet labda körülbelül golflabda méretű és felülete speciális, „lyukacsos”. Könnyű gumiból készült, mint a squash labda.
A játékosok három különböző színű labda közül választhatnak, mindegyik más sebességű és surüségű.
A pálya padlóján és a falakon piros vonalak jelzik a játékteret.
A padlón lévő szürke és az oldalfalakon lévő piros vonalak segítik a játékosokat a pályán való helyezkedésben. A Ricochet egy igazi high-tech sport.
A főfalba épített, kézzel vagy távirányítóval működtethető digitális eredményjelző segíti a játékosokat a pontszámlálásban. Egy infravörös jellel működő érzékelő ad jelzést, amikor a labda játéktéren kívülre kerül.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva