Mazsola és Tádé – bábjáték Balatonberényben
Helyszín Balatonberény, Kossuth Lajos utca 1
Időpont
Fedezd fel a mese varázslatos világát Mazsola és Tádé társaságában, egy csodás bábjáték keretében! Élvezd a zenét, a színeket és a karaktereket, melyeket az Ametist Bábszínház művészei keltenek életre a Balatonberény Művelődési Házban.

A Live Produkció és a Balatonberény Művelődési Ház és Könyvtár által rendezett esemény ígéretes, és minden korosztály számára szórakoztató. Bálint Ágnes meséjén nőttek fel generációk, melyben a tökházikó lakói, Mazsola és Tádé mellett olyan karakterek is felbukkannak, mint Manócska, Egérke, Fülöpke és Varjú bácsi. Ezt a varázslatos előadást a Blattner Géza-díjas Szívós Károly, a Kolibri Színház színésze és rendezője vitte színpadra. A bábokat Bródy Vera tervezte, a zenét pedig Pivarnyik László szerezte.

A jegyek egységesen 2500,- forintba kerülnek minden korosztály számára, és csak készpénzes fizetéssel. Jegyet foglalni az alábbi telefonszámon lehet: 06205513416. SMS-ben is lehet jegyet rendelni, akkor kérik, hogy az előadás helyszínét, a megrendelő nevét és a kért darabszámot írják meg. Érkezzenek időben, mert a későn érkezőket sajnos nem tudják beengedni.

Írta: Bálint Ágnes

Bábszínpadra írta és rendezte: Szívós Károly /Blattner Géza- díjas, Kolibri Színház színésze, rendezője/

Bábokat tervezte: Bródy Vera

Zenéjét szerezte: Pivarnyik László

Szereplők: Mazsola, Manócska, Tádé, Egérke, Fülöpke, Varjú bácsi, kismadarak

Nyitókép: Facebook/Mazsola és Tádé bábjáték /Live Produkció

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva