Paletta Bistrobár és Vinotéka
Helyszín Balatonboglár, Kikötő utca 6
Telefonszám
E-mail cím palettabisztro@gmail.com
A Palettában gondosan válogatott helyi alapanyagokból készült bisztró ételeket kóstolhatsz: ha kipróbálnád a Balaton legjobb Bazalt Burgerét, Pulled Ponty szendvicsét, vagy BigMekk-jét, akkor itt a helyed!

A fogások mellé a BalatoniKÖR legszebb borai közül válogatták a tételeket. Érdemes betérni egy illatos kávéra, vagy desszertre, egy reggelire, vagy finom ebédre, egy különleges hangulatú vízparti vacsorára és akár csak egy esti borozásra.
A Paletta Bisztrók és Bezerics Dani célja tovább mutat néhány népszerű, sikeres étterem létrehozásánál. Misszióként tekint a Balaton népszerűsítésére és a regionális összefogás megteremtésére.
Ennek alappillérei a helyi termelők felkarolása, termék és eredet védelem, közösségi élmény megteremtése. Az éttermek minden esetben, ételeiben, italaiban alapanyag használatában a helyi termelőket részesíti előnyben. A fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve igyekszik kialakítani működését. Kínálata és kulináris kézjegye egyedi és jól felismerhető.
Dani és csapata immár 3 lokációban sugározza a Balaton életérzést: Balatonbogláron és Siófokon áprilistól októberig illetve Budapesten egész évben!
A Paletták alapítója, tulajdonosa és ötletgazdája Bezerics Dani 2013-ban indította útjára a boglári Paletta bisztrót. Dani céljának és küldetésének tekinti, hogy kiváló minőségű alapanyagokból, elérhető áron, közkedvelt és közérthető, ám mégis modern és a kortárs gasztronómiai elvárásoknak megfelelő ételeket szolgáljon fel egységeiben.

Októbertől áprilisig zárva.

Ezen kívül hétfőtől péntekig 10-től 21 óráig; szombat, vasárnap 8-tól 21 óráig.

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva