likebalaton.hu | 2018.07.07. 07:00
A Balaton télen-nyáron menő
Már a nyár közepén megjelent az őszi-téli időszak programfüzete: Téli Vitorlás Versenysorozat, karácsonyi vásár, Adventi Gasztro Piknik és Murci Fesztivál is várja az érdeklődőket Balatonbogláron és Lellén.

A Balaton nem csak nyáron lehet érdekes, és a helyi vállalkozóknak, önkormányzatoknak éppen az a célja, hogy a Balaton egész évben vonzó úti cél legyen. Idén Balatonboglár és Balatonlelle Önkormányzatának és közel húsz vállalkozó összefogásával július elején egy őszi-téli balatoni programfüzetet jelentettek meg. A programfüzetben bemutatnak 10 egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyet és 15 nagyszabású rendezvényt, amelyeket 2018 szeptembere és 2019 májusa között rendeznek meg.

Lesz itt Veterénautós Túraverseny, Töklámpás Fesztivál, Murci fesztivál, Márton Napi Libanapok, téli vitorlásverseny, műjégpálya, Gasztro Farsang és még sok más.

A sajtótájékoztatón bemutatták a Lelle-Boglár Tekergő elektromos kisbuszt is, amellyel egész évben bor- és pezsgő túrákon, múzeumlátogatásokon, kalandprogramokon lehet részt venni.

Az eseményen fellépett ifj. Richter József arany bohóc díjas cirkuszművész és a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata is.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva