2019.12.31. 10:00
Különösen végződött az igazoltatás, a sofőr és a rendőr élete is megváltozott
Az ország egyik legnépszerűbb rendőre lett hirtelen Fekete Tamás, a fonyódi kapitányság közlekedésrendészeti osztályának járőre, mert rendhagyó módon kérte meg a szíve választottja kezét szilveszter előtt.

Az erről készült felvételt feltöltötték a legnagyobb videómegosztó portálra, ahol annyi megosztást kapott, hogy ezzel egy csapásra ismertté váltak.

– Három éve vagyunk együtt, és már érett a lánykérés, de mindenképpen egyedit, emlékezetest akartam – idézte fel kérésünkre Fekete Tamás. – Ezért a kollégáim bevonásával megszerveztem egy közlekedési ellenőrzést, ahol megkérhettem a barátnőm kezét.

A törzsőrmester hozzátette: a szülők segítsége nélkül nem valósulhatott meg az akció, mert a háttérből ők irányították, hogy a lány az autóval éppen abba a balatonboglári mellékutcába menjen az adott időpontban, ahol már várták a rendőrök. Megállították, hogy igazoltassák, és az autót vezető Györe Andrea először nagyon megijedt, hogy meg fogják büntetni, de ekkor egy csokor virággal előlépett a párja, akinek azonnal igent mondott. A pár azóta az esküvőt tervezi.

Forrás: sonline.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva