likeBalaton.hu | 2023.06.03. 08:00
Lombkoronasétány nyílik szombaton Balatonbogláron – videó
Elkészült a balatonboglári lombkoronasétány a lombok között, melyet a június 3-ai ünnepélyes átadó után, 14 órától vehetnek birtokba a látogatók.

Az utóbbi években a lombkoronasétányok egyre népszerűbbé váltak a természet szerelmesei körében. Ezek a különleges létesítmények lehetővé teszik, hogy közvetlenül a fák lombkoronájában sétáljunk, és egy teljesen új nézőpontból csodálhassuk a környező tájat.

A lombkoronasétányok valódi kalandot és izgalmat nyújtanak. A magasban sétálni, függőhidakon átkelni és a fák között kalandozni felejthetetlen élményt jelent. Ha szereted az adrenalinlöketet és az újdonságokat, akkor ezt ki kell próbálnod!

Gyönyörködj a csodálatos panorámában és a természet változatos szépségében. Már csak azért is, mert egy lombkoronasétány lehetőséget nyújt arra, hogy kiszakadj a mindennapokból, és megtapasztald a nyugalmat és a harmóniát a természetben. Szellőzz ki, vegyél egy mély lélegzetet és érezd, ahogy a zöld levelek frissítik a lelked. Ja, és a lombkoronasétányok rendkívül fotogén helyek. Az egyedi környezet, a fény-árnyék játéka és a természet színpompája tökéletes hátteret nyújtanak szelfikhez és képeslapokhoz. Fedezz fel kreatív fotózási lehetőségeket, és oszd meg a lombkoronasétányon szerzett emlékeidet az Instagramon vagy más közösségi média platformokon.

Böröczky Bulcsú fotós szokásához híven igazán lélegzetelállító videót készített Balatonbogláron. Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere arról tájékoztatott, hogy néhány hónappal ezelőtt elkezdtek építeni egy lombkoronasétányt a Várdombon a gömbkilátó környékén.

Ennek átadása most június 3-án lesz délután 14:00-kor, és a megnyitó után pedig szabadon körbejárható lesz, az új lombkoronasétány.

Nézzétek, milyen lett:

Nyitókép: Böröczky Bulcsú

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva