Góz Lilla/sonline.hu | 2022.07.29. 10:00
Mindenképpen tűzijátékot akarsz látni? Irány Balatonboglár
Ingyenes és karitatív célú BBB Gyermekfesztivállal várja a 45. Boglári Szüreti Fesztivál az ország minden tájáról érkező gyerekeket délelőtt tíztől fél négyig augusztus 18. és 21. között a Platán-strandon.

A közel ötven éves zenei, kulturális, családi fesztiválon a látogatók szimultánozhatnak a kétszeres olimpia bajnok sakkozónkkal, Mádl Ildikóval, valamint találkozhatnak a háromszoros Jiu Jitsu világbajnokunkkal, Tőrös Tamarával is.

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

Részt vehetnek a gyerekek Fenyvesi Éva gyógypedagógia szakos hallgató kézműves foglalkozásain is. A gyerekek és felnőttek több korosztályban elindulhatnak Boglári Sakk-Party-n, vagy a Miss Little World Hungary Gyermekszépségversenyen.

A gyermekfesztivál az SOS Gyermekfalvak Alapítvány számára igyekszik segítséget nyújtani és élményt szerezni sok száz olyan szülő nélkül felnővő gyermeknek, akik talán most jutnak el első alkalommal a Balatonra. A Kajla Útlevéllel ingyenesen közlekedhetnek vonaton, buszon és hajón is, ráadásul a felnőtt kísérők is kedvezményesen utazhatnak.

 

 

Négy után az Oxygen Music nagyszínpada mellett a Bor-színpad, a Buli-színpad és a Platán-színpad is rengeteg fellépővel, kiváló zenekarokkal kecsegteti a látogatókat. Az anyukák nevezhetnek az Anyák Szépe versenyén, a sportosabbak pedig a Miss Bikini testszépségversenyen.

A kulináris borélményekre vágyók szinte minden borvidék kiváló borait megkóstolhatják a Platán-sétányon.

A méltán híres boglári tűzijátékban augusztus 18-án, csütörtök este lehet majd gyönyörködni. A Platán strand és fesztivál egész területe ingyenesen látogatható lesz minden nap délután négy óráig csak az esti programokra kell jegyet venni.

 

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: pixabay

 
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva