Koszorus R/Sonline.hu | 2020.12.19. 07:00
Négykeréken shoppingolhatunk Balatonbogláron
Formabontó ötlettel állt elő Lengyeltótiné Lajos Beáta, balatonlellei vállalkozó: adventi vásárt szervez pandémia idején. Nem is akárhogy, autóból lehet vásárolni, így betartva a járványügyi intézkedéseket.

Habár idén a legtöbb adventi vásár elmaradt, a Balatonnál nem adták fel a reményt, hogy még lehet hamisítatlan karácsonyi hangulat. Balatonbogláron vállalkozói ötlet alapján mégis megtartják az adventi vásárt. A belvárosban található parkolóba kerülnek ki az árusok standjai, ahol majd autóval lehet végighaladni.

– Kordont húzunk a standok elé, hogy biztosan ne szálljanak ki az autóikból a vásárlók – mondta Lengyeltótiné Lajos Beáta, ötletgazda, akinek elképzelését Mészáros Miklós, balatonboglári polgármester befogadta a városba.

„Minden óvintézkedést betartunk a szombati vásáron” – mondta Lengyeltótiné Lajos Beáta
Fotó: Németh Levente

 

– Az ötletet a gyorsétteremláncok autós kiszolgálóutcái adták, tette hozzá az első négykerekű adventi vásár szervezője.

Azt már most lehet tudni, hogy minden lesz, ami egy karácsonyi vásártól elvárható: így forralt bor az utasoknak, alkoholmentes forró almalé a sofőröknek. De sült gesztenye illata is belengi majd a karácsonyi folyosót és a begördülő autók utasterét Balatonbogláron.

– A járványhelyzetre való tekintettel a vásárban is kötelező lesz a maszk használata és szigorúan elvitelre kínálunk mindent – hívta fel a figyelmet Lengyeltótiné Lajos Beáta.

Sok szeretettel várunk mindenkit! 🌲🎀🥰

Posted by Baba-Mama Birodalom on Sunday, December 13, 2020

A vevők a kézművesek segítségét kérve válogathatnak a portékák között az első autós karácsonyi vásáron december 19-én, Balatonbogláron, a hetes számú főút mellett.

A rendezvényről bővebb információ itt található!

Forrás: Sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva