A Babel Sound nyitó koncertjei
Helyszín Balatonboglár, Platán tér 1
Időpont
Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján, akkor a Babel Soundon ah elyed!

július 16. hétfő
NAGYSZÍNPAD – Platán strand
19:30 Ogun Afrobeat

Ogun annyit jelent: az eszközök és láncok ura, a vas istene. Ezt tükrözi az Ogun Afrobeat együttes zenéje is. A banda egyesíti az életteli afrobeat és az észak-amerikai zene (soul, funk) ritmusait. Egy retúrjegyes utazás a zene világába. Ogun Afrobeat Spanyolország első afrobeat együttese amely a joruba kultúrából táplálkozik. A frontember a nigérai (Lagos) Akin Dimeji Onas, aki az egyik legjobb afrikai dobos Spanyolországban. Őt kísérik az erőteljes kürt és a ritmikus hangzások.


21:00 Nakany Kanté

Nagysátor – Platán strand
23:00 Giovanni Seneca Quintet

Giovanni Seneca 1967-ben született Nápolyban. 1988-ban végzett a Pesaro-i „Rossini” konzervatóriumban kitűnő minősítéssel. 1989-ben Párizsba költözött, ahol az „École Normale de Musique” és a „Ravel” konzervatóriumban klasszikus gitárra, zeneelemzésre és hangszerelésre szakosodott. Párizsban töltött ideje alatt zenét szerzett és koncertezett, mindig igyekezett különböző zenei nyelveken megszólalni. 1993-ban visszament a Marche-ba és elsősorban több kamarazenekarnak és zenekarnak írt zenét, fel is lépett velük, de filmekhez és több színpadi darabhoz is írt zenét olyan jól ismert olasz színészek számára, mint például Valeria Moriconi, Maddalena Crippa, David Riondino, Neri Marcorè, Lunetta Savino. Giovanni Seneca szólóban és együttesével is koncertezik saját alkotásaival, de szólista előadóként kamarazenekarokkal is játszik.

SZIMPLA Romkocsma – BABELCAMP
22:30 Kardos Dániel

00:00 TranceUntes Naked

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva