Bahart Regatta 5. forduló – Balatonboglár
Helyszín Balatonboglár, Kikötő utca 5
Időpont
Telefonszám
Az ötödik futammal zárul a 2019-es BAHART Regatta Vitorlásverseny és YS Trophy Flottabajnokság Balatonbogláron, a Kaáli Nagy Dezső Vitorláskikötőben.

A BAHART Regatta következő állomása a balatonboglári vitorláskikötő, ahol 2019. szeptember 14-én az a záró futam kerül megrendezésre, amely immár huszonnegyedik éve a klasszikus boglári vitorlás ünnep, az International Kupa – Karsai Lajos Emlékverseny is egyben.

Májusban Badacsonyban kezdődött, majd Siófok, Balatonszemes és Balatonlelle után Balatonbogláron végződik a 2019-es Bahart Regatta.

A zárófutamhoz kapcsolódva az Eurakvilo Alapítvány 8. alkalommal rendezi meg 2019. szeptember 14-én, szombaton a jótékonysági vitorlás versenyét és családi napját: a Dél-Dunántúli régióban élő gyógyuló, illetve gyógyult daganatos és leukémiás gyermeket az Eurakvilo Regatta vitorlásversenyen vitorláztatják meg.
A szervezők a Bátor Táborral közösen egy olyan segítő, gyógyító erejű szakmai programot állítottak össze, amely az élményterápia módszerét használva kínál a gyermekek és családjaik számára egy felejthetetlen, élményekben gazdag napot.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva