Bahart Regatta V. Balatonlelle
Helyszín Balatonboglár, Kikötő utca
Időpont
A Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) az idén is megrendezi a Yardstick Trophyt, amelynek célja a szabadidős, nagyhajós versenyvitorlázás népszerűsítése.

A Magyar Vitorlás Szövetség a vele együttműködő klubokkal azért indította el a Yardstick Trophyt, hogy a nagyhajós, szabadidős vitorlázóknak, egyszerűsített adminisztrációs feltételekkel, de maximális biztonsággal, flottaversenyzési lehetőséget biztosítson a teljes vitorlás szezonban és a Balaton egész területén.

A kezdők tapasztalatokat gyűjthetnek a rutinos vitorlázóktól, megtanulhatják és begyakorolhatják a sport sajátosságait és egyéb biztonsági szabályait. Az egyik legnagyobb előnye a Yardstick Trophy-versenyeknek, hogy nem kell versenyengedély az induláshoz.

A Yardstick Trophy ráadásul hozzájárul a vitorlázók közösségének bővüléséhez és segíti a vitorlázás társadalmi elfogadottságának növelését. Szerepe van a Balaton turisztikai fejlődésében, többek között abban, hogy többen látogassanak el a tóhoz. Ezzel párhuzamosan segíti, népszerűsíti a rendező egyesületek marketingtevékenységét.

Yardstick Trophy-versenyek szervezésében részt vesz a Balatonfüredi Yacht Club, a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart), Spartacus Vitorlás Egylet, Kenese Marina Port VSE és Compass SC-

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva