Boglári Szüreti Fesztivál
Helyszín Balatonboglár, Szentmihályi utca 1
Időpont
Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényét idén 43. alkalommal rendezik meg Balatonbogláron, a Platán-strandon. Az idei esztendőben már 3 színpadra bővült programmal és rengeteg fellépővel rukkolnak ki a házigazdák az ötnapos rendezvényen augusztus 16-20. között.

A 43. Boglári Szüreti Fesztivál végre valóban megújul: igényes kézműves és kirakodóvásárral és eddig még nem látott szenzációval készülnek a szervezők augusztus 19-én este!
A BBB első ízben hívott meg különböző tájegységeket, borvidékeket az ország számos pontjáról. A borkedvelők első alkalommal kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező jeles borászatok, pincészetek díjnyertes különlegességeit is a kiváló Dél-Balatoni borok mellett. Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Észak-Balaton, Somló, Etyek, Kunság, és a Neszmélyi-borvidék is bemutatkozik jeles boraival.
Senki nem marad szárazon!
Augusztus 19-én este pedig egy eddig még nem látott újdonságot tekinthetnek meg Balatonboglárra látogatók!
A szervezők a titkot csak augusztusban fedik fel!

Balaton-part, hamisítatlan strandéletérzés, jó borok, pezsgő hangulat, esti koncertek, INGYENESEN! Kell ennél több? Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényén 3 színpadon öt napon át mindenféle zenei ízlést kiszolgáló koncertek mellett iparművészek és kézművesek kirakodóvására, illetve bor és étel kóstolók várnak.

Minden korosztály megtalálhatja a számára vonzó programelemet a fesztivál megújult tematikus helyszínei közül; egy hideg italt kortyolgatva a Fröccsteraszon baráti társasággal, vagy a strandon flamingók közt lubickolva, pezsgő hangulatban. A balatoni életérzés garantált!

A gyerekeket a strandolás mellett egy vidámpark várja.

Fotó: az esemény hivatalos plakátja, a szervezők engedélyével

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva