Kultúrák találkozása
Helyszín Balatonboglár,
Időpont
A Babel Sound a kultúrák találkozásáról szól, a zenei programok mellett gasztronómiai bemutatók, színházi előadások, kiállítások, workshopok és táncházak várják az érdeklődőket.

Ingyenes világzenei kavalkád a Balaton-parton idén nyáron is, július 16 és 22 között! Közel 40 ország zenészei léptek már fel a fesztiválon és számos új, nemzetközi zenei projekt indult innen, melyek munkája azóta több kiadott albumon is hallható.

A családbarát rendezvény már délelőtt kezdődik gyerekműsorokkal és hajnalban végződik frenetikus jamsessionokkal. Mindez közvetlenül a Balaton partján, ahol bármikor lehűtheted magad egy csobbanással.

A Babel Sound nem tömegrendezvény, nem egy nagy fesztivál, hanem olyan világzenei rendezvény, melynek célja, hogy különböző kultúrák és művészeti ágak interaktív találkozója legyen. Olyan környezetet teremtünk, mely lehetőséget biztosít a felszabadult közös alkotásra, játékra, egymás megismerésére.

A fellépő művészek egyben országuk, nemzetiségük hiteles képviselői is. Küldetésük a népszokások megismertetése és tovább örökítése, az egymás iránti tisztelet elmélyítése a művészeten keresztül.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva