Mörpava, Balázs Elemér Group
Helyszín Balatonboglár, Árpád utca 17
Időpont
Telefonszám
A Mörpava szövegorientált, fúziós-alternatív könnyűzenéjét, és Balázs Elemér Group dallamközpontú hangzásvilágát évezhetik a XIX. Jazz és Borfesztiválra látogatók.

Mörpava

A zenekar 2013-ban alakult. Zenei világunk gyökerei szerteágazóak: a balkáni és bolgár népzenétől kezdve az alternatív popzenén át, a jazz és modern kísérleti kortárs zenén keresztül tart. A megírt zenei kompozíciók és formák mellett fontos szerep jut a zenekar színpadi jelenlétében a közös improvizációnak. Emellett a szövegek, mint erős rendező erők a számok gerincét és a mondanivaló magját képezik. Saját szerzeményeket játszunk….
Csongár Gergő – gitárok, szöveg, Jéger Dorka – ének, Miskolczi Marci – basszusgitár, Ördög Krisztián- szaxofonok, fuvola, Richter Ambrus – dobok és ütőhangszerek.

Balázs Elemér Group

Balázs Elemér kétszeres Fonogram-díjas formációja kiemelkedően egyéni hangzásvilágot alakított ki; ennek legfőbb jellemzői a dallamközpontúság és a különleges ritmika, melyeket a férfi és női hang érdekes kontrasztja tesz még színesebbé. A formáció nemrégiben megújult, a karizmatikus énekes, Szakonyi Milán mellett énekesnői poszton egy fiatal tehetség, Kiss Flóra bontotta ki szárnyait és vált a BEG mostanra meghatározó hangjává.

Balázs Elemér – dob, Kiss Flóra – ének, Szakonyi Milán – ének, Balázs József – zongora, Komjáti Áron – gitár, Lakatos Pecek Krisztián – bőgő, Czibere József – ütőhangszerek

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva