One Side, Kaltenecker-Markó Duó
Helyszín Balatonboglár, Árpád utca 17
Időpont
Telefonszám
Improvizált dallamok a One Side-tól, a Kaltenecker Zsolt és Markó Ádám duó pedig különleges zenei utazásra invitálja a hallgatókat a XIX. Jazz és Borfesztiválon.

One Side

A banda 4 hangszeren játszik, tisztán, csak improvizált dallamokat. Fél év után, a berlini koncertjüket követően, most Balatonbogláron újra összeállnak egy koncert erejéig.

Aleks Jaremko – szaxofon, Rok Zalokar – billentyű, Bernardo D’Addario – basszus, Jannis Wolff – dob

Kaltenecker – Markó Duó

Kaltenecker Zsolt és Markó Ádám a hazai zenei élet meghatározó alakjai. A duo projektjük különleges zenei utazásra invitálja a hallgatókat: a pszichedelikus rock-tól, a trip-hop-on át a techno-ig számos elektronikus zenei stílus kerül megidézésre teljesen élőben, billentyűs hangszereken és dobszerelésen. Ez a minimál felállás nagy kihívás, de ugyanakkor jó lehetőség is a két zenész számára, hogy a közönség által talán kevésbé ismert oldalukat is megmutassák. Zsolt különleges, a témáktól, szólóktól teljesen függetlenített balkéz basszusai, illetve Ádám a tőle megszokottnál intimebb, szabadabb, ugyanakkor szolisztikusabb dobolása ebben a formációban érvényesülnek leginkább. A duó Zsolt szerzeményeit játssza.

Kaltenecker Zsolt- zongora, Markó Ádám – dob

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva