Balatonboglári Platán Strand
Helyszín Balatonboglár, Platán tér 1
Telefonszám
Balatonboglár legnagyobb strandja 9,5 hektár nagyságú, pázsittal borított terület amelynek negyedrészén fák adnak árnyékot. A strand ingyenes.

A strand bejáratához a 7-es úttól egy hangulatos platánsoron át lehet eljutni. A strand bejárata előtt egy kellemes kis teret alakítottak ki, amelynek közepén “zenekari pavilon” áll, körben pedig különböző büfék, boltok, cukrászdák és más vendéglátóhelyek vannak.

A strandon több sportpálya található. Az 1850 m2-es homokpályán strandröplabdapálya, strandfocipálya és strandkézilabdapálya is helyet kapott. A füves területen tollaslabdapályát, kispályás focipályát és gyepröplabdapályát alakítottak ki, emellett pedig gumilapos kosárlabdapálya és 6 streetballpálya is készült.

A strandon több játszótér is van, ahol minden gyerek megtalálja a számítását a legkisebbektől a nagyobbakig. Áll itt kalózhajó, fűzfalabirintus, számos hinta, homokozó, mászóka és még sok egyéb. A vízbe stégeken keresztül lehet bejutni, fövenyes partszakasz ezen a strandon nincs.
A strand környékén bőven akad parkolóhely, ha nem is közvetlenül a bejáratnál. A mosdó ingyenesen használható, az öltözőkabinért viszont fizetni kell.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva