Legyél a Cimborám versben, dalban és táncban!
Helyszín Balatonederics, Strand
Időpont
Fedezzétek fel a művészetek erejét és szépségét a Cimbora Együttes koncertjén, ahol a vers, a dal és a tánc ötvöződik! Július 16-án, vasárnap, 16:00-kor a balatonedericsi Zöld Hullám Strandfürdő ad otthont ennek a különleges eseménynek.

Július 16-án, vasárnap, 16:00-kor hívnak mindenkit a balatonedericsi Zöld Hullám Strandfürdőbe, ahol a Lesencevidék, Cimbora Együttes – Cimbora Band és a Művelődési Ház és Könyvtár Balatonederics csodálatos eseményére várnak benneteket. Jöjjetek el, és legyetek részesei ennek a különleges napnak, amely egyszerre lesz vers-, dal- és táncélmény.

Az interaktív vers- és mesekoncertek úttörője, a Cimbora Együttes. Tizenöt éve komponálnak zenés műveket mai magyar költők verseiből. Zene, költészet és tánc ötvözete vár rátok, mely nem csak szórakoztat, de a művészetek szeretetére, anyanyelvünk gazdagságára és az igényes élőzene erejére is felhívja a figyelmet.

A műsorban helyet kapnak Arany János és Petőfi Sándor örök klasszikusai is. A muzsika elsősorban a „könnyűzene”, főként a jazz és a népzene elemeire épít, és teremt önálló világot.

A koncertre mindenkit szeretettel várnak, a belépés INGYENES a strandon tartózkodók számára. Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre.

 

Nyitókép: Cimbora együttes

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva