Szörnyek és Sellők – A balatoni kacsavész
Helyszín Balatonederics, Strand
Időpont
Szörnyek és Sellők - Egy különleges kaland a Balatonon. Július 9-én, 11 órakor mesés utazásra hívnak minden kis kalandort a balatonedericsi Zöld Hullám Strandfürdőbe, ahol az Art-Színtér művészei Hany Istók és barátai izgalmas történetét adják elő a színpadon.

Nézzük végig, ahogy hőseink a gyengélkedő Balaton és a kacsái segítségére sietnek! Az előadás címe: „Szörnyek és Sellők – A balatoni kacsavész”. Ez a darab nem csak a szórakoztatásról szól. A mű szívében a környezetvédelem és a természeti kincseink védelme áll, mindezt Jeney Zoltán író tollából. Az előadásban olyan művészek tűnnek fel, mint Gábor Márkó, Tarlós Ferenc, Oláh Béla, Nagy Enikő, Pánics Lilla, Zsichla Dániel, Jerger Balázs és Marjai Virág, a darabot pedig Ozsgyáni Mihály rendezi, a zenét pedig Náray Erika és Berdísz Tamás komponálta.

A színdarabban Sió mama, a Balaton tündére és a kacsák megmentésére olyan víziszörnyek csatlakoznak, mint a Kráken vagy éppen Nessi. Július és augusztus elején a balatoni strandokon kerül előadásra, a Zöld Hullám Strandfürdőben.

A „Szörnyek és Sellők” projekt a Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Program közös projektjének keretében jött létre. Az előadás a strandon tartózkodók számára INGYENES!

Helyszín: Zöld Hullám Strandfürdő, Balatonederics

A program a strandon tartózkodók számára INGYENES!

A program a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre.

 

Nyitókép: Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány – hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva