sonline.hu | 2021.08.12. 23:52
Megint egy szörnyű baleset a Balatonon! Vízibicikliről csúszott a vízbe, eltűnt a 15 éves fiú
Szonárral találták meg a Balatonon vízbe esett fiút. Szerencsére újra tudták éleszteni azt a fiatalt, aki elmerült a Balatoban csütörtök délután.

Frissítés!

A sonline.hu elérte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnökét, Bagyó Sándort, aki beszámolt a mentés részleteiről.

-Valamivel négy óra előtt a fenyvesi strandi vízimentő arra lett figyelmes, hogy egy vízibiciklin a marás magasságában a mélyvíznél egy család hangosan segítségért kiabál. A közelben volt az evezős mentőnk katamaránnal, aki fixálta a helyszínt és azonnal leriasztotta a sürgősségi mentőhajót, ami Révfülöpön állomásozott – mondta Bagyó Sándor. – Ők a riasztástól számított 16-ik percben a helyszínen voltak és a szonárral néhány percen belül megtalálták a bajbajutottat. Mivel ezen a hajón megfelelő szakszemélyzet van, ők megkezdték az újraélesztését és kivitték fiatalembert a fenyvesi kikötőbe. Ott hozzájuk csatlakozott a vVMSZ esetmentő autója és a légimentők helikoptere. Ez a három kiemelt egység együttesen folytatta az újraélesztést és a helikopter elszállította a 15 év körüli fiatalembert Veszprémbe.

Vízibicikliről csúszott a vízbe egy fiú csütörtök délután Balatonfenyvesen a Balaton utcánál, aki aztán információink szerint elmerült a Balatonban. Őt végül búvár segítségével találták meg a víz alatt.

Ezt követően újra kellett éleszteni. Később mentőhelikopter érkezett a bajba jutott fiatal segítségére.
Úgy tudjuk, hogy hatan tartózkodtak a vízijárműn, amikor azt kibérelték a kölcsönzőből.

Amint bővebb információt szerzünk az esetről, frissítjük cikkünket!

Nyitókép: illusztráció

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva