likeBalaton.hu | 2021.08.26. 10:00
Rendhagyó módon ünneplik idén a kisvasúti napot Balatonfenyvesen
A kisvasúti nap Balatonfenyves állomás felújítási munkálatai miatt lesz különleges idén. Szeptember 4-én várják az érdeklődőket.

A kisvasúti nap Balatonfenyves állomás felújítási munkálatai miatt idén rendhagyó módon kerül megrendezésre.

A programok lebonyolítása a végállomási települések önkormányzatainak támogatásával valósul meg. A rendezvény során délelőtt Somogyszentpálon, délután a Buzsákhoz tartozó Csisztafürdőn látják vendégül a résztvevőket színes programokkal.

Tudj meg mindent a balatonfenyvesi kisvasútról itt.

A vendégek települések közötti utazását a MÁV-START Zrt. a menetrend szerinti vonataival biztosítja. A jegyek elővételben vagy a vonat indulása előtt válthatók meg. A programokon külön részvételi jegy nélkül lehet részt venni.

A kisvasúti nap programjai

A rendezvény ünnepélyes megnyitója után – melyet a kisvasút balatonfenyvesi állomásán rendeznek – , Somogyszentpálra indul a vonat, ahol színpadi műsorokkal várják a vendégeket. Somogyszentpálról Balatonfenyves állomást érintve átvonatozhatunk Csisztafürdőre. Balatonfenyvesre 12:42-kor érkezik a menetrend szerinti vonat, majd tovább halad Csisztafürdőre, ahol szintén színpadi programokkal kedveskednek a látogatóknak.

További részletek az eseményről itt.

 

Fotó: archív – Éberling András/Magyar Nemzet

 

Nyitókép: Böröczky Bulcsú

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva