Holdjárat - Tompos Kátya koncert a Levendulásban
Helyszín Kőröshegy, Persevölgyi dűlő
Időpont
A Kultkikötő és a Kőröshegyi Levendulás közös estje, melyen egy különlegesen szép környezetben, a fényekbe öltöztetett levendulásban ad koncertet a Tompos Kátya trió.

Fantasztikus zene zamatos borok társaságában, levendulabokrokkal körbeölelve!

Ehhez az utazáshoz Kátya ismét Hrutka Róbertet kérte fel útitársnak. Azonban ezúttal már nem a Kátya számára kedves dalokat dolgoztak át közösen, ahogyan a Keresztül Európán album esetében tették: az új lemezre 10 vadonatúj dal született. A dalok szövegét szinte minden esetben Tompos Kátya írta. A bensőséges, helyenként elgondolkodtató, helyenként vicces, de mélyen a lelkéből fakadó történeteket mind-mind az élet ihlette. Valamennyi vers egy darab a színésznő lelkéből, ablak a világára. A Holdjárat koncert műsorában természetesen az új album dalai mellett a régi kedvencek is helyet kaptak.

A Holdjárat misztikus utazás, melynek a végén felkavaró vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó, múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk.

Tompos Kátya trió:

Tompos Kátya – ének
Hrutka Róbert – gitár
Lantos Zoltán – hegedű

Jegyár:

Online elővételben: 3400 Ft | Helyszínen: 3900 Ft

Megközelítés:

A birtokot Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva egy murvás út végén lehet megtalálni.

Parkoló van, buszmegálló közvetlen a földút bejáratánál található!

Google térképen Balatonföldvár központjától, a 7-es főútról bejelöltük az utat! Balatonföldvártól sétálva is megközelíthető távolságban van!

További információ: www.kultkikoto.hu

Esőhelyszín: Bajor Gizi Közösségi Ház – Balatonföldvár, Kőröshegyi út 1.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva