Jazz a levendulásban
Helyszín Kőröshegy, Dózsa György utca 28
Időpont
Töltsd a Levendulásban az éjszakát! A tavalyi év sikeréből kiindulva ismét megnyitja kapuit a Kőröshegyi Levendulás egy egész éjszakán át tartó jazz estre!

Ritka alkalmak egyike lesz ez, mikor a gazdaságot jazz muzsika tölti meg, a forró nyári levegőt levendulaillat lengi körül, a vendégek pedig mindezt plédekre leheveredve, helyi pincészetek jobbnál jobb borait fogyasztva élvezhetik.

Ami a zenei felhozatalt illeti:

18:00 órától TaraSoul zongoraművész

19:00 órától Váczi Eszter&Gátos Iván duo

20:30 órától Swing à la Django feat. Szirtes Edina Mókus

Természetesen az ízlelőbimbókat sem hanyagolhatják el, erről többen is gondoskodnak majd! A nyitvatartási idő csak a hangulattól függ, de az éjfélt mindenképp megvárják a szervezők!

A programon való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött!

Megközelítés: Balatonföldvár~2,5 km; Siófok~25 km; Budapest~125 km.

A birtokot Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva egy murvás út végén található.

Földvár központjától fél órás sétával elérhető! Parkoló van, buszmegálló közvetlen a földút bejáratánál található!

TaraSoul:

Utazásaim, fellépéseim alkalmával stílusában változatos repertoárral várom hallgatóságomat. Klasszikus és könnyűzenei zenei tanulmányaimból kiindulva a számomra legkedvesebb jazz gyöngyszemekkel érkezem július 6-a estére. Tartson velem a Levendulásban is: Tara

Váczi Eszter&Gátos Iván:

Váczi Eszter és Gátos Iván duója egy igazán ritka formáció. A két zenész több mint 22 éve ismeri egymást, és azóta játszanak együtt különböző produkciókban, de kettesben csak közvetlenül a főiskola elvégzése után működtek nagyjából másfél évig.
Mostani műsoruk visszaidézi ezt a hosszú ismeretséget, és remélhetőleg a hallgatóság számára is nyilvánvalóvá teszi azt a szoros kötődést, ami együttmuzsikálásukból is nyilvánvalóan kitűnik. 4 lemezt is csináltak közösen a Váczi Eszter Quartettel, de nem csak saját dalaikból, hanem a közösen elvégzett jazz-tanszakos időkből is idéznek egy-két standard erejéig.

Swing à la Django feat. Szirtes Edina Mókus:

A hungarian django swing stílust megalkotó innovatív Swing à la Django együttes zenéjében a francia manouche swing világa, magyar autentikus zene, a tangó és a jazz műfaja ötvöződik. Koncertjeiken a gyökerekhez térnek vissza: legnagyobb ihletőjük, Django Reinhardt, a belga származású, műfajteremtő gipsy-jazz gitáros nyomdokaiba lépve idézik fel a 30-as 40-es évek hangulatát. A zenekar az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban, Ausztriában és Erdélyben is koncertezett. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Szigeten, vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket. Az elmúlt évek leghangosabb sikere egy olyan nagyszabású nemzetközi produkció volt, ahol Stochelo Rosenberg, világhírű manouche gitáros és Roby Lakatos vendégművészek társaságában léptek fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Többször láthattuk őket Micheller Myrtill énekesnő társaságában, vagy a Talamba Ütőegyütessel a Pesti Vigadóban, vagy akár a Gödöllői Királyi Kastélyban megrendezett Barokk Randevún. A tavalyi évet egy teltházas dupla koncerttel zárták a Budapest Jazz Clubban.

A programon való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött!
Jegyek a helyszínen kaphatók, illetve a Ticketportal Hungary országos jegyirodahálózatában és online érhetőek el:
https://www.ticketportal.hu/event/Jazz-a-Levendulasban-48978

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva