Halasztva – Jóga és hangfürdő a levendulásban
Helyszín Kőröshegy, Dózsa György utca 28
Időpont
Az esőzések miatt 2019. június 29-re (szombat) halasztották az időpontot!

Jógáztál már 6 hektárnyi virágzó levendula között, háttérben a Balatonnal és a handpan lágy dallamaival? Mert most itt a lehetőség Kőröshegyen, a levendulásban!

Vegyél részt a levendulásban tartott élőzenés jógaórán, mely jót tesz a testnek, a léleknek és egy felejthetetlen élménnyel gazdagít!
Kezdő és haladó jógásokat egyaránt szeretettel várnak, természetesen olyanok is csatlakozhatnak, akik csak meditálni szeretnének! Ezen kívül lehet menni gyerekekkel/nagyszülőkkel együtt, mindenki élvezni fogja a mozgást!

Ebben a lélekemelő programban a Bandha Jógastúdió Újpest-től Tatai Kati és Szabadi Andrea handpan & voice lesz a társatok.
Jógázás közben elringatnak a handpan varázslatos dallamai és a tibeti hangtálak, gongok gyógyító erejében lehet fürdőzni.
A handpan több, mint hangszer. Hangja meditatív, varázslatos, segíti az ellazulást, megnyugtat, kikapcsol. Egy mágikus hangszobor, amit a gyerekek tündérdobnak becéznek.

Közzétette: Kőröshegyi Levendulás – 2018. június 30., szombat

A handpan egy új generációs hangszer, amit 2000-ben mutattak be először svájci készítői a világzenei kiállításon. Gyártásakor két öblös acéledényt rögzítenek speciális technológiával egymáshoz, melynek alsó részén a kör alakú kivágás adja a basszus hangokat, a tetején pedig 7-8, vagy akár 10-12 bemélyedés adja ki az adott hangszerre jellemző skálát. A hangszer megalkotásában egyébként a 80-as évek végén szerepet játszott Magyarország is, ugyanis itt találtak hozzá egy napsütésben megfelelően „beérett” öreg hordót, ami kikalapálva sokkal melegebb hangot adott, mint újabb társai.

Regisztráció, érkezés: 14:00

Kezdés: 15:00

A foglalkozás ára 3000,- Ft/fő

A programon való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött! Jegyek a helyszínen kaphatók, illetve a Ticketportal Hungary országos jegyirodahálózatában és online érhetőek el:

https://www.ticketportal.hu/event/Joga-a-levendulasban

Megközelítés: Balatonföldvár~2,5 km; Siófok~25 km; Budapest~125 km

Felnőtt kísérővel 12 éves kor alatt ingyenes a belépés.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva