Nagy utazás - Dés László koncertje
Helyszín Balatonföldvár, Szabadság tér 1
Időpont
Telefonszám
Dalait, slágereit nap mint nap játsszák a rádiók, musicaljei bemutatásuk óta műsoron vannak itthon és külföldön, egyedi szaxofon játékát nemcsak a jazzrajongók, hanem a pop- és rockzene kedvelői is évtizedek óta hallgatják és szeretik.

A sokféle zenei tehetséggel és kimeríthetetlen invenciókkal rendelkező Kossuth-díjas zeneszerző és előadóművész, Dés László személye köti össze ezeket, akinek nevéhez számtalan népszerű dal, színpadi és filmzene, jazz formáció fűződik. Dalai, szaxofonjátéka, musicaljei, filmzenéi és kortárs darabjai több mint negyven szerzői lemezen és hat DVD-n hallhatók, láthatók. Dés a művészet legkülönbözőbb területein hozott létre maradandót, zeneszerzőként és előadóként egyaránt.

A zeneszerzői munkák (A Pál utcai fiúk, Vágy villamosa – balett zene komponálása) nagyon lekötötték az elmúlt 3 évben, de most hosszas várakozás után végre megszületett ez a várva várt koncert, amelyen saját dalait adja elő, elsősorban a popzene műfajából. De lesznek színdarabokból és filmzenékből slágerré vált szerzemények, régi és új zenei gyöngyszemek. Az új dalok mellett természetesen hallhatja majd a közönség a Nagy utazást, a Vigyázz rám-ot, a Legyen úgy-ot, de a Férfi és Nő és az Átutazó produkcióból is elhangzanak természetesen dalok, ezúttal új interpretálásban.

Dés a koncerten számos zenei meglepetésre készül, kivételes tehetségű muzsikusok közreműködésével. Vendégként a kiváló énekesnőt, Tóth Verát köszönthetjük, akivel Dés László már korábban dolgozott együtt, – akkor jazz produkcióban -, tehetségéről muzikalitásáról és remek hangjáról viszont az évek során már sokszor meggyőződhetett. Most az ő előadásában hallhatunk több, már ismert Dés szerzeményt is.

Dés Lászlót azon kevés zenészek egyikének tartják, akiket a szakma és a kritikusok egyaránt tisztelnek, ugyanakkor – és ez a legfontosabb – a közönség nagyon szeret. És hogy ez mennyire nem véletlen, az ismét bebizonyosodik ezen a Nagy utazás koncerten is.

Vendég: Tóth Vera

Jegyek: 3400 Ft (3. szektor) | 3900 Ft (1. szektor) | 4500 Ft (2. szektor) | 5500 Ft (Prémium)

15% elővételi kedvezmény az előadást megelőző vasárnap 12:00 óráig! A kedvezmény a jegyek kosárba tétele után kerül levonásra!

Esőnap: 2018. július 16. hétfő 20:30

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva