vitorlazasmagazin.hu | 2021.07.09. 13:00
A Kékszalag 6 dimenziója - mesterfotók kiállítása
Hat fotós legjobb Kékszalagos képeit sorakoztatják fel a füredi Tagore sétányon rögtönzött kiállításon a nagy verseny ideje alatt.

A Vitorlázás Magazin különleges galériát állított össze: felkértek hat meglehetősen eltérő látásmóddal rendelkező fotóst, hogy válogassa ki a kedvenc képeit a Kékszalagról. A fotókat nemcsak az alkotók, hanem a magazin stábja is igyekezett úgy szelektálni, hogy a nagy verseny hat arcát, hat dimenzióját mutassa be velük.

Fotó: Cserta Gábor

De ennél is többet láthatnak azok, akik a Kékszalag idején kilátogatnak a füredi Tagore sétányra, ahol igazi kiállítás formájában további remek felvételek is szemléltetik Európa legrégebbi tókerülőjének szépségét. A legszebb felvételek a Vitorlázás Magazin aktuális számában nyomtatva is megcsodálhatók.

Fotó: Kóczián Rita

A hat fotós: Böröczky Bulcsú, Cserta Gábor, Kóczián Rita, Kollmann András, Szántó Áron és Török Brigi. A képek valóban magukért beszélnek.

Fotó: Török Brigi

 

A Kékszalag a Balaton és a vitorlázás legnagyobb ünnepe, a Magyar Vitorlás Szövetség legnagyobb eseménye. A Kékszalag maga a balatoni vitorlázás. Egyesíti annak legnemesebb hagyományait, és versenylehetőséget nyújt a legmodernebb technológiával felszerelt hajóknak. Résztvevői egyszerre küzdenek meg az ellenfelekkel és az elemek kihívásaival, két napon át egyszerre teszi próbára a vitorlázni tudást, a kitartást és az akaraterőt. A Kékszalag Európa leghosszabb, legrégebbi és egyik legizgalmasabb tókerülő versenye.

 

Fotó: Kollmann András

Idén több mint hatszáz hajóra számítanak a versenyen.

Fotó: Szántó Áron

Forrás: Vitorlazasmagazin.hu
Nyitókép: Böröczky Bulcsú

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva