likeBalaton.hu | 2023.07.03. 10:00
BalatONkoncert ’23: ingyenes minifesztiválok a Balatonnál
BalatONkoncert ’23: hat ingyenes minifesztivál négy helyszínen, víziszínpadokkal és strandbulikkal! Nyári hangulat a Balatonnál!

A nyári szünet elengedhetetlen része a zene és a vízparti szórakozás. Idén ezeket a BalatONkoncert ’23 programosorozat ötvözi, amely hat ingyenes minifesztivált kínál négy helyszínen, több mint 50 fellépővel. A szervezők víziszínpadokat és strandbulikat ígérnek a résztvevőknek.

A minifesztiválok idén kétszer három egymást követő hétvégén kerülnek megrendezésre, és népszerű zenekarok lépnek fel, mint az Anna and the Barbies, a Balahalouisiana, az AWS, a Soulwave, a New Level Empire, a The Carbonfools, a Kelemen Kabátban, a Dirty Slippers, a Lóci Játszik, a Zanzibár, az Első Emelet, az Exotic, a V-Tech, a Happy Gang, a 4F Club. A szólóelőadók között találkozhatunk olyan nevekkel, mint Keresztes Ildikó, Paulina, Opitz Barbi, GwM, Cserpes Laura, Sólyom Barbi, Lil G, Lola és sokan mások.

A vízparti bulik különleges élményt kínálnak, ahol a nézők akár strandolás közben is élvezhetik a koncerteket.

A BalatONkoncert minfesztivál-sorozat idei állomásai:
07 07-09 Balatonkenese, Széchenyi park
07 14-16 Balatonfűzfő, Tobruk strand előtti vízterület
07 21-23 Balatonföldvár, nyugati szabadstrand
08 04-06. Balatonfűzfő, Tobruk strand előtti vízterület
08 11-13 Balatonfüred, Tagore sétány előtti vízterület
08 18-20. Balatonkenese, Széchenyi park


A Szerencsejáték Zrt. kiemelt támogatásával megvalósuló fesztiválok remek szórakozást ígérnek, a fűzfői műsorok például a vízből, strandolás közben élvezhetők végig, máshol közvetlenül a part mellett áll majd az MVM Energiaszínpad névre keresztelt különleges színpadhajó, amelyen a műsorok zöme zajlik majd. A programsorozat két kenesei állomásán ráadásul két színpadon, felváltva dübörögnek majd a koncertek, igazi minifesztiválos hangulatban.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva