likeBalaton.hu | 2024.03.25. 14:00
Epres Panni és Gelencsér Tímea is Balatonfüreden ünnepelt
Nagy Réka, Sydney van den Bosch, Epres Panni, Gelencsér Tímea, Iszak Eszter, Gyurta Dani, Zimány Linda: mindannyian Balatonfüreden ünnepeltek.

Hazai sztárok lepték el Balatonfüred szívét

Két évszázados hagyományokkal bíró falak és 21. századi luxus: immár teljes pompájában várja vendégeit a megújult Anna Grand Hotel Balatonfüreden. A Grand Opening sztárvendégei egy napsütéses esemény keretében ünnepelték a történelmi jelentőséggel bíró hotel újjászületését.

Zimány Linda
Fotó: Anna Grand Hotel

Tisztelve több mint két évszázados hagyományait, de szem előtt tartva a 21. század követelményeit és trendjeit újult meg a balatonfüredi Anna Grand Hotel. A legfinomabb anyagok és színek tökéletes harmóniája már az első pillanatban rabul ejti a vendégeket: az újjászületett Anna Grand immár a nevéhez méltó, valódi luxust kínál. A tavalyi soft opening után március 23-án egy különleges Grand Opening partin ünnepelték, hogy a hotel már teljes pompájában várja régi és új vendégeit.

Kaszás Benjamin és Sydney van den Bosch
Fotó: Anna Grand Hotel

Az Anna Grand kertjében tartott napsütéses megnyitón megjelent a hotel nagykövete, Epres Panni, a meghívott vendégek között Dobos Evelinnel, Nyári Diával, Iszak Eszterrel és Gyurta Dániellel, Szentesi Évával, Gelencsér Tímeával, Nagy Rékával, Zimány Lindával és Sydney van den Bosch-sal is találkozhattak a jelenlévők.

Iszak Eszter és Gyurta Dániel
Fotó: Anna Grand Hotel

Az Anna Grand Hotel 1786 óta a Balaton ikonikus épülete, amely a 19. század elejétől kedvelt helyszíne a kikapcsolódni vágyóknak. Balatonfüred mindig is az előkelő magyar fürdővárosok közé tartozott. Az idelátogatók megtapasztalhatják, ahogy a történelmi örökség ötvöződik a modern eleganciával.

Amint viszont leszáll az éj, mindenkit magával ragad Balatonfüred különleges, pezsgő, esti hangulata.

Nagy Réka
Fotó: Anna Grand Hotel

Az Anna Grand Hotel népszerűségét és történelmi jelentőségét a híres vendégeken túl – például Vörösmarty Mihályon, Jászai Marin vagy Kossuth Lajoson – mi sem bizonyítja jobban, hogy már a 19. század derekán heti háromszor gyorskocsijárat biztosította, hogy a pesti vendégek lejuthassanak a divatosnak számító Nagyvendéglőbe, melynek nevét 1889-ben változtatták Grand Hotelre. Ez az a név, amely aztán a hosszú évtizedek alatt összefonódott a legendás Anna-báléval, 2014 óta pedig a Miss Balaton versenyek gáláinak és kísérőrendezvényeinek állandó helyszínéül szolgál.

Epres Panni számára a nagyköveti felkérés azért jelentett igazán kellemes meglepetést, mert a hotel csapata nem csak a promóciós feladatok kapcsán számít rá.

– Már tavalyi év elején elkezdődött a közös munka, részt vehettem a szálloda stílusának kialakításában – többek között én választottam ki a piperecikkek illatát, segítettem az enteriőrök színvilágának kialakításában és a szállodai alkalmazottak uniformisának megálmodásában is. Hosszú évek óta vagyok az Anna Grand vendége, így nagy öröm, hogy már a csapat tagja lehetek. Nagyon élveztem és élvezem a közös munkát – fogalmazott Epres Panni.

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Anna Grand Hotel

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva