likeBalaton.hu | 2022.06.30. 11:00
Gyilkossággal fenyegetőzött a 79 éves balatonfüredi szerelmes
Idős, csalódott szerelmes fenyegetőzése miatt indult büntetőeljárás, amiben a nemrég született vádirat.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba tájékoztatása szerint az 1943-ban született balatonfüredi férfi 2021 februárjától tartott fenn élettársi kapcsolatot, ami augusztus végén megszakadt.

A férfi ebbe nem tudott beletörődni, és volt kedvese tiltakozás ellenére december elejéig rendszeresen megpróbált vele kapcsolatba kerülni.

Többször megjelent az asszony hévízi munkahelyén, illetve a közelből figyelte őt, telefonon is rendszeresen kereste az asszonyt, aki két hét után letiltotta a férfi hívószámát, de ő még november elején is próbálkozott a hívásokkal.

Ennél azonban többre is ragadtatta magát az idős férfi, mert október 14-én délelőtt megjelent az asszony munkahelyénél, és megfenyegette a nőt, ha nem megy vissza hozzá, megöli.

Egy hónappal később, november 11-én déltájt újra megfenyegette, ekkor kezével fegyvert imitálva mutatott a nőre, mintha lövést adna le rá. Mindezek az asszonyban félelmet keltettek; a vádirat megfogalmazása szerint rendszeres háborgató jellegű magatartásával a magánéletébe, mindennap életvitelébe önkényesen beavatkozott a volt élettárs.

Az idős férfi ellen a keszthelyi járási ügyészség zaklatás bűntette miatt emelt vádat.

Nyitókép: illusztráció / shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva