veol.hu/Kovács Erika | 2020.12.04. 17:00
Gyönyörű adventi fényekbe öltözött Balatonfüred
Este nyolcra ugyan haza kell érni, de most azt mondhatjuk, szerencsére korán sötétedik. Hogy miért? Mert akár egy megtervezett műalkotás, úgy fest a fénybe öltözött Balatonfüred ebben a csendes adventi várakozásban.

A fénytől ragyogó ünnepi díszek tovább fokozzák a város különleges hangulatát, eleganciáját, így egyebek mellett az ikonikus épületeken, és a szívkórház előtti, páratlan szépségű Gyógy téren, illetve a legendás Blaha Lujza utcában.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Ünnepi öltözetet kaptak az egész évben makulátlan parkok, a dísznövények és a fák, különösen lenyűgözőek a fenyők, és a balatoni városban az is jellemző, hogy szebbnél-szebb, igényes kompozíciókat lehet látni a házaknál, lakásoknál is az ablakokban, a kertekben és az erkélyeken.

 

Mélyen megérinti az embert a vízpartnál elhelyezett, karácsonyi díszek látványa, amely egyedülálló és páratlan látványt nyújt, ahogy a fények megcsillannak a Balaton hullámain. Balatonfüreden az ünnepi várakozás meghitt hangulatát és szépségét egyáltalán nem csorbítja a csendes készülődés és várakozás.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Forrás: Veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva