likeBalaton.hu | 2021.10.20. 10:00
Hoppá! Bordélyház 16 alkalmazottal Füreden
A 41 éves pécsi férfi 2012 szeptembere és 2019 májusa között bordélyházként üzemeltetett egy balatonfüredi klubot.

Bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy balatonfüredi szórakozóhely vezetője és tizenhét alkalmazottja, valamint a férfi volt üzlettársa ellen, tizennégy vádlottnak pedig kerítés bűntette miatt is felelnie kell a bíróság előtt.

Az Ügyészség közleménye szerint

a hivatalosan táncoslányként dolgozó alkalmazottak az itallapon többféle, „masszázsként” megjelölt szolgáltatást nyújtottak, azonban ezek a megnevezések a valóságban különféle szexuális szolgáltatásokat jelentettek.

Miután a vezető utasítására a bárban tilos volt direkt módon szexről beszélni, a férfi az e célból tartott rendszeres gyűléseken kitanította az alkalmazottjait, hogy a megfelelő szavakkal, gesztusokkal, hanghordozással miként utaljanak a szórakozóhelyen zajló valós tevékenységre.

A vendégek a lányok szolgáltatásaiért a pultosnál fizettek, aki ezután átadta nekik a szoba kulcsát. Az elszámolásra naponta, a műszak végén, a pultos által vezetett nyomtatvány alapján került sor, amely tartalmazta a prostituáltak neveit, és az általuk nyújtott szolgáltatásokért fizetett összegeket, melynek a lányok a felét kapták meg.

A bár és a szexuális szolgáltatások bevételének 50 százaléka a 41 éves férfihoz került, aki a bordélyház működtetése révén így több mint 115 millió forinttal gazdagodott.

A férfi a szolgáltatások körét ezen túl azzal bővítette, hogy az itallapon szereplő masszázsokat nemcsak a bárban, hanem a megrendelő által kívánt helyen is igénybe lehetett venni. Ezekben az esetekben a megrendelésről a pultosok egyeztettek a vendég által kért lánnyal, akit a szórakozóhely vezetőjének egyik alkalmazottja vitt a megfelelő helyre, majd szállított vissza a bárba.

Az ügyészség a vádiratában a szórakozóhely vezetőjével, valamint az annak helyet adó ingatlan tulajdonosaival szemben, akik a bárban, mint karbantartó és takarító álltak alkalmazásban, börtönbüntetés kiszabására és a közügyek gyakorlásától történő eltiltásra, továbbá pénzbüntetés kiszabására és a bűnös úton szerzett vagyon elkobzására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.

Nyitókép: shuttestock (illusztráció)
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva