likeBalaton.hu | 2021.08.25. 19:50
Kábítószer-kereskedőt fogtak a balatonfüredi rendőrök
A kábítószer-kereskedő autójából őrlők és több tasak kábítószer is előkerült.

A balatonfüredi rendőrök augusztus 23-án elfogták azt a 26 éves halásztelki férfit, akinek az autójából őrlők és több tasak kábítószer is előkerült.

A vezető

nyugtalanul viselkedett az igazoltatás során, valamint szemei vörös színűek voltak

azonban a vele szemben alkalmazott alkoholszonda negatív értéket mutatott, így felmerült nála a bódító hatású szer használata. A rendőrök ruházat-, csomag- és jármű átvizsgálást tartottak a 26 éves férfival szemben, amely során az autó pedálteréből és a sebességváltó előtti boxból

egy-egy fém őrlő, valamint a bal első ajtó zsebéből és az utastérből több átlátszó tasakban zöld színű kábítószergyanús anyag került elő.

Fotó: police.hu

Ezután az egyenruhások a vezetőülés mellett találtak még egy fekete színű, tizenöt centiméter pengehosszúságú vadásztőrt. A halásztelki lakost elfogták és előállították további mintavétel céljából a helyi rendőrkapitányságra. A fiatalemberrel szemben elvégzett kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott. Tőle a nyomozók a gépkocsiban talált tárgyakat lefoglalták és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene a Balatonfüredi Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt, valamint a vadásztőr jogszerűtlen tartása miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Fotó: police.hu

Forrás: police.hu
Nyitókép: police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva