likeBalaton.hu | 2021.07.10. 16:00
Királynők Balatonfüreden - Újra lesz Miss Balaton gála
Augusztusban a női szépségé lesz a főszerep Balatonfüreden, hiszen ismét nagyszabású gálaesten gyűlnek össze a Miss Balaton korábbi királynői és udvarhölgyei. Az augusztus 13-i eseményre természetesen hivatalosak a különleges szépségű lányok mentorai is, így az eseményre érkezik majd Epres Panni, Horváth Éva, Dukai Regina, Gelencsér Tímea és Iszak Eszti is.

A Miss Balaton filozófiája a szépség, a nőiesség megélése könnyed nyári köntösbe csomagolva, így ebben a szellemben született meg az idei gálaest tematikája is. Az ismert felkészítő csapat, a mentorok és korábbi versenyzők összetartó közösségén túl prominens vendégeket várnak és parádés fellépőket ígérnek a szervezők a balatonfüredi eseményre.

A mentorok közül a rutinos Dukai Regina és Gelencsér Tímea egyetértenek abban, hogy Miss Balaton-lánynak lenni hosszútávú elköteleződés. Aki ebbe a csapatba érkezik, egy olyan közösségbe kerül, ahol mindenben segítik egymást a lányok.

– Hihetetlen ereje van egy ilyen összetartó csapatnak. Az idei évben, ahogy a tavaly is, egy fantasztikus gálaesten találkozunk egymással. Ezek az események mindig az összetartozás érzését erősítik bennünk. Nagyon várjuk a találkozást! – mondta Regina.

Gelencsér Timi hozzátette, hogy igazi kiváltság ennek a nagy családnak a tagja lenni.
– Ez egy különleges est lesz számomra, igazából a nyár csúcspontja, amikor mindannyian összejövünk, jól érezzük magunkat és egy kicsit megünnepeljük, hogy mind a Miss Balaton csapatához tartozunk.

Horváth Éva is büszke rá, hogy hosszú évek óta egyengeti a felfedezettek útját.

– A Miss Balaton filozófiája a folytonos megújulás, a fiatalság és szépség megélése, amely során megtanuljuk önmagunkat, megismerjük a határainkat, keressük a belső harmóniát. Hiszek benne, hogy a külső szépség a belső stabilitásnál és önazonosságnál kezdődik – vélekedett az egykori szépségkirálynő, aki nyár végére várja második gyermekét.

Iszak Eszti oszlopos tagja a felkészítő csapatnak:
– Nyaraim meghatározó élményei a Miss Balaton események, büszke vagyok rá, hogy részt vehetek ebben. Rengeteget ad ez a közösség azon felül is, hogy nagyon szeretem a feladatomat is, ami két irányú: egyrészt a felkészítő folyamatban való részvétel, másrészt a gála vezetése.

Ezt erősítette meg Balogh Eleni is, a Miss Balaton 2019-es győztese, aki a pandémia előidézte helyzet miatt immár második éve viseli a koronát.

– A Miss Balaton az egész életemet megváltoztatta, hozzáadott a személyiségemhez, a verseny által új lehetőségekhez jutottam. Legyen akár egy esemény, akár munka, vagy csak a többiekkel való találkozás, mindig feltölt és inspirál arra, hogy jobb legyek. A kitartás, az akarat, az alázat, amit itt tanultam, örökre az életem része lesz – vallotta be a sugárzó szépségű királynő, aki szintén nagyon várja az augusztus 13-i gálaeseményt.

A közelgő gálaestről és az összetartó Miss Balaton csapatról, a nyár történéseiről meséltek a mentorok és felkészítők, valamint a regnáló királynő.

Idén ismét nagyszabású gálával jelentkezik a Miss Balaton!
A részletekről Dukai Regina, Balogh Eleni Lencsi, Horváth Éva Official, Iszak Eszti, Gelencsér Tímea és Epres Panni beszélnek a videónkban.???

Posted by Miss Balaton on Thursday, July 8, 2021

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva