Kovács Erika | 2023.07.09. 08:00
Lánykérés is történt a Kékszalagon (videó)
Az 55. Kékszalag balatoni tókerülő verseny alatt, a Principessa Libera beérkezése előtt, a vízre kihajózva kérte meg Böröcz Berta kezét a párja, Molnár Barnabás július 6-án, csütörtökön.

Böröcz Berta a vízen tartózkodott csütörtökön, mert ő a Principessa (hercegnő) Libera kísérő motorosa, amikor hirtelen feltűnt a vízen három motoros, melyek felé tartottak. Egyikben Barna ült, a másikban Király Zsolt, a Raffica Sailing Team kormányosa, a harmadikban pedig Török Brigi, a fotós.

– Barna ingben vezette a motorost, ami meglepett, mert a hajósok nem ezt viselik a vízen, de még akkor sem gondoltam semmire – idézte fel a különleges eseményt Berta. Aztán a fiatalember mellé érkezett, összekötötték a két hajót, miután átszállt a lányhoz, letérdelt a kis motorosban, majd egy gyönyörű gyűrűvel és virágcsokorral megkérte a párja kezét.

– Természetesen azonnal igent mondtam, és még mindig meghatottan, a csodaszép esemény hatása alatt állok – fogalmazott a lánykérés kapcsán a boldog menyasszony. Berta arról is beszélt, hogy párja is a hajós életben dolgozik, régóta ismerik egymást.

Mint ismert, az idei Kékszalagon a legjobb egytestű hajóként, még világosban, 19 óra 59 perckor a Principessa Libera futott be a füredi célba, megjavítva ezzel a Raffica 2014-es 9 óra 56 perc 46 másodperces egytestűrekordját. Az új időrekord 8 óra 59 perc 00 másodperc. A kormányos Oroszlán Péter, a maratoni nagyságú legénység tagjai: Báthori Zsigmond, Bárdos Mihály, Csüllög Zsolt, Baráth Gábor, Mónus Gyula András, Sarina Róbert, Almási Zsombor, Maros Gergely, Tóth Elizabet Virág, Bogdán Gergely, Balogh Attila Zsombor, Somi Imre, Nagy Mátyás, Németh Péter, Kis-Kapin Károly.

Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva