Kovács Erika/Veol.hu | 2021.06.12. 21:00
Megnyitották a 175. hajózási szezont a Balatonnál
Ragyogó nyárban, kitűnő hangulatban, sok érdeklődővel és ünnepélyes körülmények között nyitották meg a 175. hajózási szezont Balatonfüreden, szombaton.

A mólón Bóka István Balatonfüred polgármestere, Kontrát Károly országgyűlési képviselő, Lombár Gábor, a Balatoni Szövetség elnöke és Veigl Gábor, a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) vezérigazgatója mondott köszöntőt. A zrt. első embere a zsúfolásig megtelt Szent Miklós hajóval érkezett Siófokról Balatonfüredre, ahol a helyi delegáció fogadta.

Külön üdvözölték a Kelén nosztalgiahajót 130. születésnapja alkalmából.

Az ünnepség szép mozzanatát adta, amikor a Kelén tiszteletkörrel fogadta a vízen az érkező Szent Miklós hajót. A megnyitón jubileumi réztáblát helyeztek el a Kelén fedélzetén, és tortát is kínáltak az embereknek.

Bóka István polgármester és Kontrát Károly országgyűlési képviselő felvágják a Kelén 130, évfordulóját ünneplő tortáját
Fotó: Bahart – hivatalos

A Bahart az idei, 175. jubileumi hajózási szezonban a tradíció és modernizáció jegyében kiemelt eseménysorozattal, számos újdonsággal várja a hajózni és kikapcsolódni vágyókat. Az utazók igényeihez igazodó menetrenddel, a felújított hajókkal, különböző kényelmi és szórakoztató szolgáltatásokkal várnak minden korosztályt 2021-ben is.

Forrás: Veol.hu

Nyitókép: Kovács Erika/Veol

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva