likebalaton.hu | 2018.07.16. 08:52
Megváltozik a közlekedés Balatonfüreden
Az Anna Fesztivál programjai, illetve a 193. Anna-bál miatt több forgalomelterelésre, részleges vagy teljes útlezárásra kell számítani Balatonfüred reformkori városrészében.

A felsorolásban szereplő utcákba behajtani csak Anna-báli meghívóval vagy külön engedéllyel lehet, közölte Cserép László, a balatonfüredi önkormányzat képviseletében.

Eszerint július 18-án, szerdán, a Prímás gála miatt 20-24 óra között, és július 19-én, csütörtökön, az „Operafüred” idején 20-24 óra között a Blaha utcát lezárják, a Kisfaludy utcában kétirányú lesz a forgalom.

Július 20-án, pénteken, 17-18 óra között a Blaha utcában lassított forgalom várható, 19-23 óra között a Blaha utcát lezárják, a Kisfaludy utcában pedig kétirányúvá alakítják a közlekedést.

Július 21-én, szombaton, reggel 6 órától másnap reggel 8 óráig nem lehet parkolni a Zsigmond utca és a Csokonai utca Fészek köz alatti szakaszán

A Blaha utcát szombaton délután négy órától vasárnap hajnali háromig lezárják, a Kisfaludy utca ezalatt kétirányú lesz.

Szombaton 18.30-19 óra között a báli felvonulás miatt a Jókai utca Vaszary Villa előtti szakaszt zárják le.

Július 22-én, vasárnap 19-24 óra között a Blaha utcát lezárják, a Kisfaludy utcában pedig két irányban közlekedhetnek az autósok.

Forrás: Veszprémi Napló

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva