2018.08.05. 15:27
Miskolci szépség a Miss Balaton 2018 királynője
A természetesség a legjobb fegyver, ezt mondta Tóth Lilla Hanna miskolci egyetemista a győzelméről, akit a Miss Balaton 2018 szépségkirálynőjének választottak meg Balatonfüreden.

Ötödik alkalommal rendezték meg szombaton este a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia központban a Miss Balaton szépségversenyt. Az első udvarhölgy a miskolci Foczkó Dalma, a második udvarhölgy pedig az angoltanárként dolgozó, budapesti Bíró Barbara Cynthia lett.

A 12 döntős szépségre a közönség is voksolhatott: a legtöbb szavazatot a 18 éves, frissen érettségizett Ludman Fruzsina kapta, akit Petri Beatrix követett a második, illetve az idei királynő, Tóth Lilla Hanna a harmadik legtöbb szavazattal.

A boldog győztesek, Tóth Lilla Hanna (középen), mellette Foczkó Dalma első udvarhölgy és Bíró Barbara Cyntia, a második udvarhölgy (sárga ruhában)

A versenyzők megmutathatták magukat sportos és elegáns viseletben, illetve bikiniben. A zsűriben helyet foglalt mások mellett Debreczeni Zita fotós, Dobó Ági korábbi szépségkirálynő.

Szerző: Kovács Erika

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva