police.hu | 2022.07.03. 10:00
Újra megnyílt a bűnmegelőzési minicentrum Balatonfüreden
Újra megnyílt a bűnmegelőzési minicentrum Balatonfüreden. Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2022. 07. 01., p - 09:39 A látogatók prevenciós kiadványokat vehetnek át és hasznos tanácsokat kaphatnak az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről.

A látogatók prevenciós kiadványokat vehetnek át és hasznos tanácsokat kaphatnak az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság több évre visszanyúló hagyomány folytatásaként idén nyáron is – július elejétől augusztus végéig – bűnmegelőzési minicentrumot működtet. A rendőrök az információs ponton bűn- és baleset-megelőzési tanácsokkal, prevenciós kiadványokkal hívják fel az érdeklődők figyelmét, hogy vigyázzanak értékeikre, önmagukra, és ne váljanak áldozattá.

Forrás: police.hu

A minicentrum tehát 2022. július 1-jétől augusztus 19-ig minden héten hétfőn, szerdán, pénteken 9 óra 30 perc és 15 óra 30 perc között tart nyitva a Kisfaludy strandon, rossz időjárás esetében a MÁV- pályaudvaron.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság az alábbiakra hívja fel a nyaralóvendégek figyelmét:

  • Amennyiben gépjárművel érkeznek a strandhoz, az autóikat mindig zárják be, az ablakokat húzzák fel, értéket soha ne hagyjanak bennük jól látható helyen!
  • Ne hagyjanak gyermeket, házi kedvencet még rövid időre sem a gyorsan felmelegedő gépkocsiban!
  • Strandoláshoz csak a legszükségesebb dolgokat vigyék magukkal, értékeiket inkább hagyják a szálláshelyükön vagy az erre alkalmas értékmegőrzőkben!
  • Csak annyi készpénzt vigyenek magukkal a strandra, amennyi feltétlenül szükséges!
  • Fürdőzés vagy egyéb szabadidős tevékenység alatt se hagyják őrizetlenül értékeiket, k, amennyiben van értékmegőrző, azok szolgáltatását vegyék igénybe!

 

Forrás: police.hu
Nyitókép: police.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva