Kovács Erika | 2024.08.22. 10:00
Bemutatóval ünnepelték Zoób Kati divatházának 30 éves évfordulóját Balatonfüreden – videó
Fashion Night elnevezéssel rendkívül látványos és elegáns szabadtéri divatbemutatót tartott a harmincéves Katti Zoób Divatház Balatonfüreden az Anna Grand Hotel parkjában és a Blaha Lujza utcában augusztus 19-én. Száz modell mutatta be a márka új kollekcióját, a kifutón lehetett látni az idei Anna-bál szépét és két udvarhölgyét is.

Az elmúlt években a város egyik legnépszerűbb társasági eseményévé vált Zoób Kati nyár végi szabadtéri nagy bemutatója. A holdfényes estre ezúttal sem kellett belépőt váltani.

A modellek közül többen a divatház korábbi bemutatóin is részt vettek, így néhányan már a gyermekükkel együtt érkeztek az idei eseményre és léptek a kifutóra.

A Fashion Night ezúttal is a divatház szezonokon, korszakokon és stílusokon átívelő, jövő évi teljes kollekcióját mutatta be. Meghatározó volt a makulátlan, legtöbbször kézi összeállítás, a csodás, lágyan omló anyagok, melyek a kecses és csodaszép manökeneknek köszönhetően még inkább káprázatosak voltak, így a selyem, illetve a selyemszatén, a flitterek, a fekete és fehér, valamint a fehér, arany, fekete összeállítás, valamint a finoman csillogó, fekete-fehér csíkos nadrágkosztümök. A modellek háta gyakran szabadon volt, ahol elegáns masnit viseltek.

– Időtlen elegancia. Bármelyik darab bármikor viselhető – jegyezte meg Vincze-Bor Viktória egyedi ruhatervező.

A bemutató végén Zoób Kati divattervező a tőle megszokott egyszerű nyári összeállításban, kalapban és elegáns, lapos sarkú cipőben unokájával, Izabellával együtt sétált végig a kifutón. A kislány a parádés kollekció gyerekeknek készült egyik csodaszép darabját viselte, és felnőtt modellekhez illő eleganciával, bájjal sétált híres nagymamájával együtt a kifutón, a tömeg előtt. Utánuk mindenki végigvonult a süppedős szőnyegen, aki részt vett a divatbemutató létrehozásában, mások mellett Hajas László mesterfodrász.

Forrás: veol.hu

Nyitókép: Fülöp Ildikó/veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva