Adventi vásár a Kékszalag Port kikötőben Balatonfüreden
Helyszín Balatonfüred, Anna sétány 7
Időpont

Fedezd fel a Balatonfüredi adventi hangulatot a II. Kékszalag PORT Adventi Vásáron, 2023. december 8-10. között! Ez az ingyenes rendezvény, melyet a festői Kékszalag Port kikötőben tartanak, ízig-vérig balatoni hangulatot kínál.

Kézműves kincsek és karácsonyi díszek: Varázsold szebbé az ünnepeidet a helyi kézművesek által készített egyedi termékekkel, kerámiákkal és karácsonyi díszekkel. Tökéletes ajándékokat találhatsz itt szeretteidnek vagy akár saját otthonod díszítéséhez.

Kóstolók és téli ízek: Sütemények, édességek, téli ételek és a balatonfüredi borok mellett különleges téli italok várják, hogy megkóstold őket. Hangolódj az ünnepre a finom ízekkel!

Vízi sportok és koncertek: A vízi sportokhoz kapcsolódó tevékenységekkel és koncertekkel is készülnek, így mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb programot.

Karácsonyi vitorlás falu: Az idei újdonság a Karácsonyi Vitorlás Falu, ahol a fiatalok ünnepi díszeket készíthetnek, amelyeket aztán haza is vihetnek magukkal. A Balaton, a kikötő és a vitorlázás tematikája mindenhol jelen lesz.

Próbálj ki egy vitorláshajót: Kipróbálhatod a SailingMakeren az RS Quba vitorláshajót, és megtapasztalhatod, milyen érzés a Balaton hullámain szelni az utat.

Nyitvatartás:

  • December 8., péntek: 14:00 – 18:00
  • December 9., szombat: 10:00 – 18:00
  • December 10., vasárnap: 10:00 – 14:00

Jegyek a fesztiválokra, koncertekre, sporteseményekre, fürdőkbe, kulturális és művészeti programokra a JEGYVASARLAS.HU oldalon kaphatók.

Ne hagyd ki ezt a különleges adventi élményt a Balaton partján!

Nyitókép: shutterstock / illusztráció

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva