Apád füle - vacsoraszínházi piknik Balatonfüreden
Helyszín Balatonfüred, Deák Ferenc utca 25
Időpont
Vacsoraszínház Balatonfüreden! Fedezd fel az apaság rejtelmeit az Orfeum "Apád Füle" előadásán - szórakozás garantált!Vacsoraszínház Balatonfüreden: Az "Apád Füle" az apaság rejtelmeibe nyújt betekintést.

Egy különleges balatoni est: vacsoraszínházi piknik Balatonfüreden

Vacsoraszínház Balatonfüreden: Az „Apád Füle” az apaság rejtelmeibe nyújt betekintést

Az Orfeum színház legújabb darabja, az „Apád Füle” Balatonfüreden kerül bemutatásra, ahol a nézők nem csak egy kiváló színházi előadást élvezhetnek, de a balatoni panoráma és a finom vacsora is a rendelkezésükre áll.

Az előadás négy jó barát történetét meséli el: Zoli, aki karrierista felesége helyett maradt otthon a gyerekekkel; Gábor, a menő ügyvéd kemény elvekkel; Misi, a négy gyereket szerény, de boldog körülmények között nevelő apuka; és a még mindig megállapodni képtelen Tomi. Amíg a feleségeik színházba mennek, ők vigyáznak a gyerekekre, ám Gábor tanácsára bébiszittert hívnak, hogy néhány órára ki tudjanak szabadulni. A történet humoros, szívet melengető, és bepillantást nyújt az apaság rejtelmeibe, mindezt pedig a Balaton közvetlen közelében, vacsoraszínházi környezetben élvezheti a közönség.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva