Balatonfüredi Borhetek 2023
Helyszín Balatonfüred, Tagore sétány
Időpont
Szakíts időt a nyár utolsó hónapjában a finom borokra és a zenei élményekre: a Balatonfüredi Borhetek 2023. augusztus 4. és 27. között várja a borkedvelőket a Tagore sétányon.

A borhetek a város legnépszerűbb gasztronómiai eseménye, ahol a Balatonfüred-Csopaki Borvidék legjobb nedűit kóstolhatod meg. Huszonnégy borász – többek között a Arias Birtok, Koronczai Pincészet, Vesztergom Pince, Gyukli Pince, Bökő Pince és még sokan mások – kínálja a borait, melyek között akár 300 különböző fajtából származó bor is található!

A borhetekre csak olyan szőlősgazdák jelentkezhettek, akik a borvidéken legalább két hektárt, Balatonfüred közigazgatási területén legalább 1 hektárt meghaladó szőlő területet művelnek. Kóstolhatsz tehát olyan borokat is, amelyeket a Városi Borversenyen legalább 70 pontot elért csendes borok, habzó borok és pezsgők közül válogattak. A rendezvényen kizárólag palackozott bor árusítható.

És ha már jól kóstoltál, várnak a borhetek koncertjei, ahol olyan előadók lépnek színpadra, mint Anna and the Barbies, Keresztes Ildikó, Paulina, a Holdeső, a Lunda, a Four Bones Quartett és még sokan mások.

Töltsd tehát a nyarat a bor és a zene jegyében Balatonfüreden, a Tagore sétányon!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva